Inici > Col·laboradors

Col·laboradors


V.I.E. hi conviuen diverses categories de personatges. A banda de les titelles, es pretén comptar amb col·laboracions estel·lars de personatges destacats del món de la cultura catalana.

Tots recordem a Josmar amb el “És Superfort” al programa de TV3 Malalts de Tele. També famós per aparèixer a l’emissora de Ràdio Flaixbac amb El matí i la mare que el va parir, així com a RAC 105 amb el Fricandó Matiner. Hot boy va ser el tema que el va fer més famós (número 1 a Nova Zelanda) i que dedica a Jordi Pi en el Capítol “Nits d’ardent passió” quan ell dubta de la seva predilecció sexual. Un àngel de la guarda que aconsella al nostre protagonista a seguir la seva pròpia estela.

Gerard Quintana és una figura que no cal presentar. Tothom el coneix pel seu debut amb Sopa de Cabra i també gràcies a la seva carrera en solitari, que avui dia segueix viva. En el Capítol “Des que en vas deixar” de V.I.E., Gerard mor i en Jordi Pi aprofita l’avinentesa per tornar a la fama i fer-se recordar com a vella glòria del panorama musical català.

A V.I.E., els personatges no són un exemple a seguir pels seus èxits, sinó més aviat per tot el contrari. Tots parteixen d’alguna imperfecció, bogeria o estupidesa que queda compensada per la seva bondat i per la seva bona voluntat. Característiques que els fa alhora tendres i divertits. Tot i no aconseguir gairebé mai els seus objectius, la seva persistència i la seva il·lusió ens ajuda a identificar-nos amb ells. Són personatges que aprenen a viure amb els seus defectes i les seves limitacions.

Cerca avançada


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl